Zomer!

Trouwe volgers van deze blog weten dat ik wel eens een ommetje maak: struinen door struik en struweel, banjeren door bos en beemd. Zo ook vandaag. En wat me opnieuw opviel en trof was het ontbotten der natuur. Niet alleen in de lente, maar ook nadien. In een week tijd hangt opeens een struik vol vruchten, staat een weiland goudglanzend in bloei, of zwemmen er opeens een heleboel wolletjes op met paps en mams eend. Maar ook wankele lammetjes opeens stevig. En door mensen-ingrijpen – de boer, hij ploegde voort – is een weiland opeens ontdaan van groen en bloem.
En zo verandert de omgeving dus voortdurend. Ik heb van natuur geen verstand, maar geniet hier bovenmatig van. Ja, Prakkie heeft ook zijn zachte kanten hoor!

Loop je even mee? Ik zeg niets, gewoon om je heen kijken en genieten van dat wat je ziet.

Mooi hè!

Advertenties

Over Prakkie

Prakkie is een niet onverdienstelijke hobby-kok (ahum), met een brede belangstelling ook voor onderwerpen buiten het koken. Mijn vriend is het fornuis en de avonturen die we samen meemaken, daarover bericht ik.
Dit bericht werd geplaatst in 1. Vers! De nieuwe berichten, 5. FEBO, een automatiek met verhalen, gedichten en gedachten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s